Babagan Kita

Profil Perusahaan

Perusahaan Locksmithobd minangka perusahaan shenzhen, sing ndaftar ing China lan adhere yaiku ing Distrik Long Long, Jalan Long Hua, Bangunan Tianhui, C-512. Kami minangka perusahaan China sing spesialisasine nyedhiyakake kunci kendaraan lan alat tukang kunci .kami minangka agen LISHI, GOSO, JUJUR, KLOM.HUK. Kita minangka distributor ing saindenging jagad sing adoh lan tombol transponder kendaraan asli lan sawise pasar.

Kita wis nyedhiyakake kunci kendaraan kanggo perdagangan motor lan juru kunci suwene 5 taun lan nalika nindakake, kita wis nggawe sesambungan sing apik karo pabrikan, grosir, lan distributor liyane supaya sampeyan entuk rega sing paling apik ing tombol sampeyan. Perusahaan kita duwe kunci kunci pabrik ing Zhejiang. Para konsumen uga bisa pesen saka situs web kita, nanging njaluk saran profesional yen sampeyan ora ragu babagan kompatibilitas bagean.

about us pic1
about us pic2
about us pic3

Napa Pilih Kita

Registrasi:Sampeyan ora sarat ndhaptar ing situs web, nanging pelanggan bisnis kudu ndhaptar supaya entuk manfaat saka rega grosir. Pelanggan bisnis bisa ndhaptar ing kene - http://www.locksmithobd.com/my-account/

Bayaran:Kita nampa pembayaran kanthi GBP, EUR lan USD. Kita nampa Visa, Matercard lan western union, transfer bank T / T. Kita uga nampa pembayaran kanthi transfer bank internasional utawa PayPal (bisa uga dikenani biaya). ojo lali mbayar biaya kepausan.

Pangiriman:Kita nawakake opsi pangiriman standar lan ekspres ing saindenging jagad. Kita nggunakake perusahaan kurir ing ngisor iki kanggo mbusak pesenan sampeyan: China Post, DHL, TNT lan FedEx. Produk bakal tekan umume negara ing 7 - 14 dina.

Bali:Pelanggan bisa ngasilake produk anyar lan sing ora digunakake kanggo mbalekake dhuwit (ora kalebu barang pesanan khusus) sajrone 7 dina. Kita ora bisa nampa tombol bali sing wis dipotong dadi kode utawa dipotong dadi nomer sasis amarga produk kasebut digawe pesen. Produk sing salah bisa uga dibalekake nanging ora bakal mbalekake produk sing ora bisa digunakake amarga sampeyan ngrusak.