KEYDIY ZB series ZB11 tombol remot kontrol universal kanggo KD-X2 mini KD

Katrangan singkat:

KEYDIY ZB series ZB11 tombol remot kontrol universal kanggo KD-X2 mini KD


  • MOQ: 10 pcs
  • Referensi FOB: US $ 13-USD $ 14,89
  • Pabrikan: KEYDIY
  • Jinis: Remote Seri
  • Count Tombol: 3 tombol
  • Nomer bagean OEM: ZB11
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    KEYDIY ZB seri ZB11 tombol remot kontrol universal kanggo KD-X2 mini KD

     

    Jinis: Asli KEYDIY KD ZB11 seri universal Remote

    Tombol: 3 Tombol

    Chip Transponder: YES

    Elektronika: YES

    Batere: ORA

     

    Remote KEYDIY iki kompatibel karo KD-X2 piranti

    Remote Key Key Car Key minangka gantian kunci kualitas apik sawise pasar.

    Remote KeyDIY minangka pengganti tombol OEM sing apik supaya juru kunci duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake gantian kunci mobil tanpa kudu nyedhiyakake utawa nyedhiyakake akeh dhuwit.

    Remote KEYDIY iki dijamin karo garansi pabrik KEYDIY.

    Piranti KD sing Didhukung:

    -KD900
    -KD900 +
    -URG200
    -KD-X2
    sampeyan bisa nggunakake remot iki kanggo ngasilake remot anyar kanggo akeh mobil. Sampeyan uga bisa mriksa model mobil sing didhukung sawise

    ndownload "Mobile KD" saka aplikasi App store.

    Tombol iki ora ana batere / agul-agul.

    Sampeyan bisa tuku jinis agul-agul sing dibutuhake kanggo kunci remot KD900 supaya bisa digunakake.

     







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 未标题-1_副本

    Yh9127-Wholesale-Klom-7-Pieces-Lock-Pick-Set-for-Locksmith-Beginners-Picking-Tools-Kit-Training-Set

    Yh9127-Wholesale-Klom-7-Pieces-Lock-Pick-Set-for-Locksmith-Beginners-Picking-Tools-Kit-Training-Set (1)

    微信图片_20200807115631

    1fcbebfc