Alat locsmith-9in1 HUK kunci otomatis

 

 

Siji; Prinsip mbukak kunci otomatis lockpick 9in1; (alus lan alus)

Miturut teori, saben kunci kudu ditekan (kadhang kala bakal dibukak yen ora diklik, umume disebabake presisi pakaryan)
Nalika nuduhake film kanthi kerjasama lampu serat optik, gunakake tombol panggil kanggo nyoba. Film kasebut bakal diklik yen hard, lan film kasebut ora bakal diklik yen elastis. (Ora obah tegese cleat lagi dipeksa, obah tegese cleat ora dipeksa)
Ing proses mbukak kunci, kita mung kudu pencet kunci kunci bantalan daya kanggo nggoleki sing alus lan alus (temokake sing angel saka pirang-pirang kunci banjur klik)

Kaloro; carane kerja sama karo alat pilihan,
1 Panggilingan rata;
A. Sawetara film ora bisa diamati kanthi jelas, banjur angel diklik. Kunci utamane giling. Banjur gunakake jarum lurus kanggo nyoba alon-alon lan cocog karo 45 loro. Utamane yen saiki dadi film sing dhuwur lan sing nomer loro kalebu film sing kurang nalika kunci dikunci (umpamane, nalika potongan ngarep NSN14 yaiku potongan No 4 lan potongan sabanjure yaiku potongan No. 1 ), jarum lurus angel dituju ing wektu iki, dadi sampeyan kudu ngetrapake 45 poin. Cleat sing cocog
(Yen sampeyan mlebu ing jero, luwih angel banget kanggo ndeleng) Cara tartamtu yaiku pisanan jarum lurus menyang sisih njero, pencet kabeh potongan, banjur alon-alon narik jarum lurus, supaya sampeyan bisa mriksa dhuwure potongan kunci lan nomer potongan (ora Priksa manawa sampeyan uga bisa ngandelake swara plat kunci kanggo dirungokake) dingerteni.

B, uga ana panggilingan datar khusus (ToY43 lan TOY43AT) amarga karakteristik struktural kunci, aku dhewe mikir yen kudu dicocogake karo No. 67

Fitur TOY43 (dibagi kabeh dadi loro lan pasang ing slot kunci sing padha), fragmen kasebut angel diklik sekaligus nganggo jarum lurus utawa jam 45)
Fitur TOY43AT, (piring kunci ana ing bentuk trapezoid, lan ana rib anti-switching ing njero kunci, sing ngalangi alat ora bisa mlebu, sing nambah kesulitan)
Ing wektu iki, aku mikir paling becik nggunakake sisih ekstra No 67 kanggo meksa pecahan utawa nyingkiri iga anti-puter kanggo nyepetake wektu buka.

2 Bukak kunci mobil panggilingan batin kayata (HU66 HU100 HU92 ,,,)
Ing ngisor pencahayaan lampu brazing, kita bisa langsung ndeleng sebagian besar pelat kunci, lan mung bisa ndeleng kekuwatane pelat kunci kanthi visual.
Yen film terus ditekan, ana rong kemungkinan.
A, Bo Tsai manthuk banget film kasebut. Ing wektu iki, gir Y kudu rada lega. Kanggo nyegah cleat liyane ora bisa mlumpat, kita nyoba mbalikake cleat kasebut kanthi sabisa.
B, pelat kunci durung dirilis (terus pencet kunci)

3 Bukak kunci mobil panggilingan eksternal kayata (HU101 HHU64)

Bagéan sing paling masalah ing jinis kunci iki yaiku wedi klik-kunci kunci (kunci ora bisa dibalik kaya kunci panggilingan internal), mula sampeyan kudu nggatekake nalika mbukak kunci iki
A; Kontrol jarak sing diowahi Pozi saben wektu supaya ora ngencengi reresik sing cedhak
B; Kekuwatan pencet kunci kudu ditrapake alon-alon supaya kunci ora diklik
C; Yen mung potongan 1 lan 2 pungkasan sing ditekan, coba kerja sama karo No. 89 kanggo pencet supaya ora ngrusak alat kasebut
Rekomendasi ing ndhuwur yaiku:

Kunci mobil panggilingan datar 1. 2.4.5 Penggilingan internal 1.3.8.9 Penggilingan eksternal; 1.3.8.9
Kajaba iku, nomer 2 (bukak struktur ndhuwur lan ngisor, gulung kudune ora gedhe banget lan papat njaba. Luwih becik tlatah bolongan cilik ing sisih ndhuwur lan ngisor kanggo nggeser nalika chip diklik. duweni efek sing ajaib kanggo Mercedes-Benz HU39, BMW, HU58, Volvo, NE66 lawas amarga kunci iki ditambahake kanthi semi. Crude)
Telung; cara nggunakake file Y kanthi bener

Ing proses mbukak kunci lan nambah kekuwatan, gir Y alon-alon ditrapake. Aja nambah nganti pungkasan. Iki bakal nyebabake piring kunci kuwat banget lan angel miwiti piring kunci. Yen piring kunci dipencet kanthi paksa, alat kasebut bisa rusak lan piring kunci bisa diklik.

Nalika film kunci wis diklik lan kudu diputer maneh, proses puter maneh uga alon. Yen ora, sawetara kunci sing wis diluncurake bakal tiba. Mula, yen dibukak utawa diputer maneh, dioperasikake kanthi alon. Nalika film tekan sudhut sing bener, film kasebut kanthi alami bakal dipisahake.

 
Ekspresi teks ing ngisor iki adhedhasar gambar ing ndhuwur minangka conto;
Nomer 1; jarum lurus (bisa mbukak kunci lawang mobil kanthi cepet sing dudu pilar sisih, premis yaiku gulung ora kudu gedhe banget. Yen gulung kasebut gedhe banget, kerja sama tangan loro kasebut pancen alus banget lan cara pambuka digunakake kanggo ngluwihi wektu bukaan)
Nomer 2; endhas bunder (bukak struktur ndhuwur lan ngisor, gulung kudune ora gedhe banget lan papat njaba, luwih becik tlatah cilik bolongan ing sisih ndhuwur lan ngisor kanggo nggeser nalika chip katon. Nduwe efek sing ajaib kanggo Mercedes-Benz HU39 lawas, BMW HU58, Volvo NE66 amarga kunci iki spring kandel)
Nomer 3; Sekop (bukak kabeh jinis kunci internal lan eksternal kayata Mercedes-Benz lan BMW, kalebu Mercedes-Benz lan BMW lawas (disaranake nggunakake sekop ing tahap awal kanggo ngalih menyang nomer 2 ing tahap sabanjure) TOY2 Toyota panggilingan internal rong trek ora bisa dibukak nganggo shovel (papane sithik banget, kasedhiya Nomer 1 rada ditekuk dibukak), seri BYD TOY2 bisa dibukak nganggo sekop!
45; Horseshoe (siji ndhuwur lan ngisor, kanthi struktur pambukaan tambahan nomer 1 lan gulung gedhe, nomer 1 lan 2 bisa digunakake yen gulungane sithik, yen gulungane mung sithik, gunakake Nomer 45, sing rada repot. Alat bisa uga ora pindhah ing njero, utamane kunci Nalika sisih ndhuwur lan ngisor cangkeme duwe film sing dhuwur)
67; plus tapal kuda sisih (bisa diarani munggah lan mudhun utawa bisa diarani ngisor kiwa lan tengen ndhuwur, karo kunci seri TOY43AT tambahan pambuka lan kunci TOY43 No. 4, 7 pecahan (rong bagian padha slot kunci) bebarengan (kanggo nyegah mung ngeklik Setengah inti kunci)
89; Sekop sisih setengah (kanggo mbantu mbukak kunci sisih kiwa lan tengen, nanging uga tombol tombol cilik (kayata HU64 HU101) nalika kunci mbukak kanthi cepet, iki minangka pembantu sing apik kanggo nambah kekuwatan)
Ringkesan: Yen alat kasebut digunakake kanthi bener nganggo lampu serat optik, bisa mbukak kunci lawang mobil apa wae sing dudu tiang sisih. Proses pambukaan mbutuhake kerjasama saka tangan loro. Aja meksa meksa meksa


Wektu kiriman: Des-23-2020