Skill tuku bagean otomatis

1. Priksa manawa sendi alus. Sajrone transportasi lan panyimpenan suku cadang, amarga geter lan tabrakan, burr, lekukan lan patah asring kedadeyan ing pérangan sendhi

Rusak utawa retak, nyebabake panggunaan bagean. Pay manungsa waé kanggo mriksa nalika tuku.

2. Priksa manawa merek dagang wis rampung. Kualitas kemasan produk otentik njaba apik, tulisan tangan ing kothak bungkus wis jelas lan warna cetakane padhang. Kothak lan tas pengepakan kudu ditandhani nganggo jeneng produk, spesifikasi lan model, jumlah, merek dagang terdaftar, jeneng pabrik, alamat lan nomer telpon, lsp. Sawetara pabrikan uga nggawe tandha dhewe ing aksesoris kasebut. Sawetara bagean penting, kayata generator, distributor, pompa injeksi bahan bakar, lsp. Uga dilengkapi manual pandhuan, sertifikat lan segel inspektur kanggo nuntun pangguna nggunakake lan njaga kanthi bener. Nalika tuku, sampeyan kudu ngerteni kanthi tliti supaya ora tuku produk palsu lan asor,

3. Priksa manawa bagean puteran fleksibel. Nalika tuku pompa minyak lan perakitan bagean liyane, puterake poros pompa kanthi tangan, sing kudu fleksibel lan bebas stagnasi. Nalika tuku bantalan, gulung ring prewangan njero nganggo tangan siji lan puterake cincin njaba nganggo tangan liyane. Dering njaba kudu bisa muter kanthi cepet lan bebas, banjur mandheg muter kanthi bertahap. Yen bagean sing muter ora bisa digunakake kanthi apik, tegese korosi internal utawa deformasi, aja tuku.

4. Priksa manawa permukaan protèktif kondhisi apik. Umume bagean ditutupi lapisan pelindung ing pabrik. Contone, pin piston lan grumbulan bantalan dilindhungi dening lilin parafin; lumahing cincin piston lan lapisan silinder ditutupi karo minyak antirust, lan katup lan piston dibungkus nganggo kertas bungkus lan ditutup nganggo kanthong plastik sawise dicelupake karo minyak antirust. Yen lengen segel rusak, kertas kemasan ilang, minyak antirust utawa parafin ilang, kudu dikembalikan lan diganti.

5. Priksa dimensi geometris kanggo deformasi. Sawetara bagean gampang deform amarga manufaktur, transportasi lan panyimpenan sing ora bener. Nalika mriksa, bagean batang bisa digulung ing piring kaca kanggo ndeleng manawa ana bocor cahya ing sendi ing antarane bagean lan piring kaca kanggo mbuktekake manawa ditekuk; nalika tuku piring baja utawa piring gesekan saka piring sing didhukung kopling, sampeyan bisa nyekel piring baja lan piring gesekan ing ngarep mripat kanggo ndeleng manawa ana sing ora pas. Nalika tuku segel minyak, wajah pungkasan segel minyak nganggo kerangka kudu bunder, sing bisa dipasang karo gelas rata tanpa mlengkung; Pinggir njaba segel minyak tanpa bingkai kudu lurus lan cacat kanthi tangan. Sampeyan kudu bisa bali menyang negara asline sawise ngeculake. Ing tuku macem-macem jinis bantalan, sampeyan uga kudu nggatekake kanggo mriksa ukuran lan bentuk geometris

6. Priksa manawa bagean perakitan ilang. Bagian perakitan normal kudu lengkap lan utuh kanggo mesthekake perakitan lan operasi normal bisa lancar. Yen sawetara bagean cilik ing sawetara bagean perakitan ora ana, bagean perakitan ora bakal bisa digunakake utawa malah bakal dibuwang.

7. Priksa manawa permukaan bagean wis dikaratake. Lumahing suku cadang sing nduweni kualifikasi duwe presisi tartamtu lan rampung kanthi lancar. Suku cadang sing luwih penting, presisi sing luwih dhuwur, lan kemasan anti karat lan anti karat sing luwih ketat. Pay manungsa waé kanggo mriksa nalika tuku. Yen bagean kasebut ditemokake duwe bintik-bintik karat, bintik-bintik jamur utawa karet retak lan ilang elastisitas, utawa ana garis alat balik sing jelas ing permukaan jurnal, kudu diganti

8. Priksa manawa bagean ikatan kasebut longgar. Kanggo aksesoris sing kasusun saka rong bagean utawa luwih, bagean-bagean kasebut ditekan, ditutup utawa dilas, lan ora ana kenduren ing antarane. Contone, plunger pompa minyak lan lengen pengatur dipasang kanthi meksa, rodha kopling lan plat baja dipaku, piring gesekan lan pelat baja rivet utawa terpaku; kerangka elemen filter kertas dipasang ing kertas filter; Ujung kawat peralatan listrik dipasang. Yen ana kelonggaran sing ditemokake sajrone dituku, s


Wektu kiriman: Okt-14-2020