tombol njaba lan tombol batin

Kita kabeh ngerti manawa kunci mobil duwe peran utama nalika mobil kepengin mlaku ing dalan. Mula, kunci mobil iku penting banget kanggo mobil kasebut. Anggere kanca sing nduwe mobil ing kulawarga duwe kunci mobil, manawa sampeyan mobil listrik, mobil utawa uga sepeda, ana macem-macem kunci sing kita deleng, saben jinis kunci Kabeh duwe ciri khas dhewe-dhewe, lan cara lan mesin sing kita tindak menyang toko kunci beda. Dadi, apa bedane? Ayo diwiwiti karo proses produksi piring kunci (yen ana prinsip kunci mobil Yen sampeyan ora ngerti, aku nyaranake sampeyan maca artikel ing ngisor iki: Klasifikasi kunci kunci kunci mobil). Kita ngerti manawa kunci sing diprodhuksi dening kunci beda nggawe tombol duwe telung jinis: panggilingan datar, panggilingan eksternal, lan panggilingan internal. Telung jinis kasebut yaiku Dibentuk kanthi kombinasi organik saka kunci ing kunci. Sadurunge iki, aku bakal menehi popularitas kanggo kabeh wong, yaiku trek utama, apa trek utama, nuduhake kombinasi titik kerja nyata kunci sing dipasang ing silinder kunci.

Klasifikasi kunci mekanik mobil

Kaping pisanan: Single milling flat track

Kunci trek tunggal panggilingan datar nuduhake kunci panggilingan rata kanthi mung siji trek sing digunakake. (PS: Yen ana rong trek ing tombol nanging yen siji trek isih aktif, diarani trek panggilingan tunggal) umume, kunci mobil listrik, lemari laci, lan kunci kabinet logam minangka kunci kaya iki, kaya ing ngisor iki Gambar nuduhake:
Klasifikasi kunci mekanik mobil, gambar klasifikasi kunci mobil

Klasifikasi kunci mekanik mobil, gambar klasifikasi kunci mobil


汽车机械钥匙分类,汽车钥匙分类图片大全汽车机械钥匙分类,汽车钥匙分类图片大全

Kapindho: panggilingan rata loro trek

Tombol panggilingan datar rong trek nuduhake tombol panggilingan datar ing endi loro trek tombol panggilingan datar bisa digunakake bebarengan. Umumé, kunci kunci iki biasane ditemokake ing motor, van, truk, truk, Buick Excelle, Kia K2, Toyota Vios, umume mobil Nissan, lan umume mobil domestik sing udakara 100.000 yuan umume dadi kunci. , Kaya sing dituduhake ing ngisor iki:
Klasifikasi kunci mekanik mobil, gambar klasifikasi kunci mobil

Katelu: panggilingan internal loro trek

Tombol panggilingan internal loro panggilingan tegese rong lintasan kunci panggilingan internal bisa digunakake, lan lintasan liyane ora bisa digunakake. Umume, kunci iki digunakake ing mobil listrik piso cilik, silinder kunci level C saka lawang anti-nyolong, lan umume kunci Volkswagen, Audi, lan BMW minangka kunci kunci iki. Gambar tartamtu ditampilake ing gambar ing ngisor iki:
Klasifikasi kunci mekanik mobil, gambar klasifikasi kunci mobil

Papat: Panggilingan internal papat trek

Kunci patang panggilingan internal nuduhake tombol panggilingan internal ing endi kabeh papat trek tombol panggilingan internal digunakake. Umume, kunci iki biasane ditemokake ing Toyota Crown, lan sawetara mobil modern, Lexus, lan liya-liyane minangka kunci kaya iki, kunci ditampilake ing gambar ing ngisor iki:
Klasifikasi kunci mekanik mobil, gambar klasifikasi kunci mobil